Cum platesc?

Avem obligatia legala de a solicita confirmarea acceptarii generarii unei polite de asigurare prin plata primei acesteia conform Art. 5 din Norma ASF 15/2015 ce prevede : "Emiterea politei in mediul on-line se poate realiza doar dupa confirmarea acceptarii acesteia exprimata prin plata primei de asigurare.". Ca urmare a prevederilor legale acceptam plata prin oricare dintre urmatoarele metode de plata :

  • plata online cu card bancar - recomandam alegerea platii online cu cardul pentru ca este sigura si comoda. Dupa realizarea comenzii se va primi un link catre procesatorul de plati online cu cardul, se va accesa linkul si se va efectua plata iar confirmarea platii se va inregistra automat in sistem urmand ca apoi ca polita de asigurare sa fie emisa si trimisa pe email si prin curierat rapid.
  • plata prin ordin de plata

Cat costa transportul?

RCA - livrarea se face pe email la scurt timp dupa confirmarea platii si primirea documentatiei complete sau prin curierat rapid in functie de societatea de asigurare aleasa, de valoarea primei de asigurare si de costul transportului - unde nu putem suporta transportul este disponibila numai livrarea prin email;
ROTR - transportul este gratuit oriunde in Romana indiferent de suma;

Pentru restul tipurilor de asigurare livrarea se face pe email la scurt timp dupa confirmarea platii si primirea documentatiei complete.
CMR - transportul este gratuit oriunde in Romana indiferent de suma.

In cat timp primesc asigurarea?

Daca livrarea se efectueaza prin curierat rapid termenul este de 24 de ore lucratoare din momentul expeditiei comenzii dar in unele cazuri si in 48 ore. Daca este vorba de asigurari ce se trimit numai pe email acestea se primesc la scurt timp dupa plata si primirea documentatiei complete.

Pot sa fac plata fara sa am card si cont bancar?

Da, se poate face prin depunere la casieria bancii specificate in factura proforma.

Nu gasesti raspunsul?
Scrie-ne oricând doreşti pe e-mail asigurari@rcaoriunde.ro sau ne poţi contacta telefonic de luni până sâmbătă 09:00 – 21:00 sau duminica la numarul 0722506406 şi te ajutăm cu drag!

 

Prin RCAOriunde.ro poți compara tarife de la mai mulți Asigurători și poți comanda asigurări ieftine de pe laptop, desktop sau telefon. Tarifele sunt obținute direct de la societățile de asigurare, la care NU se percepe comision.

Despre noi

Suntem o societate de intermediere in asigurari, infiinta in anul 2017 si autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RBK 589/2009. S.C. CLAU AND CRIS ASIG S.R.L este operator de date cu caracter personal nr.25099

TOP