Nu plecati in vacanta fara o asigurare de calatorie personalizata!

O vacanta reusita este o vacanta in care nu exista incidente majore, insa si acolo unde apar cheltuieli medicale neprevazute, exista asigurarea de calatorie avantajoasa, de la RCAoriunde.ro. In functie de destinatia calatoriei si datele dumneavoastra personale, RCAoriunde.ro va calculeaza o asigurare de calatorie la un pret avantajos, astfel incat fie ca plecati pe teritoriul tarii, fie ca urmeaza sa va petreceti cateva zile in afara granitelor, orice dauna va va fi acoperita. Plecati intr-o excursie de recreere, pentru a studia, munci sau participa la diferite competitii in scop sportiv, insotiti obligatoriu de asigurarea de calatorii incheiata online, cu RCAoriunde.ro.

Calculati valoarea asigurarii medicale de calatorie in cel mai scurt timp

Pentru ca orice viitor asigurat isi doreste o polita de calatorie personalizata dupa nevoile sale, echipa celor de la RCAoriunde.ro stie acest lucru si va pune la dispozitie diferite tipuri de asigurari de calatorie Euroins, Gothaer, Allianz, Groupama, Omniasig, sau Asirom, la preturi avantajoase. Printre cele mai importante situatii care urmeaza sa fie despagubite in urma incheierii unei asigurari de calatorie online, se numara cheltuielile medicale in caz de urgenta, repatrierea medicala a asiguratului, deces, asigurarea bagajelor sau asigurarea in caz de practicare a unor sporturi periculoase. Calculatorul asigurarii dumneavoastra de calatorie este la RCAoriunde.ro, echipa care va garanteaza toata siguranta de care aveti nevoie in timpul oricarei vacante.

Nu gasesti raspunsul?
Scrie-ne oricând doreşti pe e-mail asigurari@rcaoriunde.ro sau ne poţi contacta telefonic de luni până sâmbătă 09:00 – 21:00 sau duminica la numarul 0722506406 şi te ajutăm cu drag!

 

Prin RCAOriunde.ro poți compara tarife de la mai mulți Asigurători și poți comanda asigurări ieftine de pe laptop, desktop sau telefon. Tarifele sunt obținute direct de la societățile de asigurare, la care NU se percepe comision.

Despre noi

Suntem o societate de intermediere in asigurari, infiinta in anul 2017 si autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RBK 589/2009. S.C. CLAU AND CRIS ASIG S.R.L este operator de date cu caracter personal nr.25099

TOP