Începe aici

Completează formularul și află tarifele asigurării tale RCA personalizată

Incheiati o asigurare RCA personalizata

Fie ca sunteti persoana fizica, fie juridica, RCAoirunde.ro va ajuta sa incheiati o asigurare RCA personalizata, astfel incat sa acoperiti si cele mai serioase pagube din urma unui accident auto. Valabila atata timp cat masina este inregistrata in Romania, polita de asigurari RCA, la preturi ieftine, acopera riscuri importante, precum pagubele materiale directe sau indirecte, probleme de sanatate aparute ca urmare a accidentului, dar si decesele.

Calculam polita RCA rapid si o livram direct la domiciliu

Pentru ca fiecare client merita sa primeasca o oferta RCA personalizata, firma RCAoirunde.ro, broker specializat in acest domeniu, va pune la dispozitie un calculator RCA rapid. Introduceti datele dumneavoastra si ale autovehiculului, iar calculatorul de asigurari RCA va va directiona spre cea mai avantajoasa oferta, personalizata dupa nevoile dumneavoastra. Acoperiti si cele mai serioase daune, prin incheierea unor asigurari RCA Carpatica, Omniasig, Generali, Groupama sau Allianz online, polite pe care urmeaza sa le primiti direct acasa, prin intermediul transportului gratuit. In cel mai scurt timp, calculatorul de asigurari RCA, pus la dispozitie de firma specializata RCAoirunde.ro, va furnizeaza tipul de polita de care aveti nevoie, in functie de caracteristicile masinii si datele dumneavoastra personale. Investiti in siguranta dumneavoastra si a familiei, cu asigurarea RCA la preturi avantajoase, de la RCAoirunde.ro.

Nu gasesti raspunsul?
Scrie-ne oricând doreşti pe e-mail asigurari@rcaoriunde.ro sau ne poţi contacta telefonic de luni până sâmbătă 09:00 – 21:00 sau duminica la numarul 0722506406 şi te ajutăm cu drag!

 

Prin RCAOriunde.ro poți compara tarife de la mai mulți Asigurători și poți comanda asigurări ieftine de pe laptop, desktop sau telefon. Tarifele sunt obținute direct de la societățile de asigurare

Despre noi

Suntem o societate de intermediere in asigurari, infiinta in anul 2017 si autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RBK 589/2009. S.C. CLAU AND CRIS ASIG S.R.L este operator de date cu caracter personal nr.25099

TOP