Începe aici

Completează formularul și află tarifele asigurării tale De locuinta personalizată

Asigurarea de locuinta, protectia caminului dumneavoastra

Pentru ca orice locuinta este oricand expusa unor pericole comune, precum explozii, cutremure, incendii, inundatii, furturi sau alte acte de talharie, acordati o atentie in plus felului in care aveti grija de proprietatea dumneavoastra. Pentru toate acestea, RCAoriunde.ro a avut grija sa va puna la dispozitie un calculator de asigurare de locuinta personalizat, astfel incat sa primiti o polita la un pret avantajos, supusa exact nevoilor dumneavoastra. Adaptata si celor mai exigente cerinte venite din partea partilor asigurate, asigurarea pentru case este o polita special creata pentru cei care pun pret pe siguranta bunurilor, dar si a familiei. Cu diverse acoperiri, astfel incat sa raspunda nevoilor fiecaruia dintre dumneavoastra, in urma calculului pentru asigurarea de locuinta, veti primi cele mai avantajoase oferte de asigurare de locuinta de la Euroins, City Insurance, Omniasig, Generali, Asirom sau Groupama, numai de la RCAoriunde.ro.

Riscuri acoperite de o asigurare de locuinta online

Din dorinta de a satisface si cele mai exigente asteptari, asigurarea pentru locuinta, la preturi adaptate bugetului dumneavoastra, urmeaza sa acopere pagube importante, precum: incendii, trasnete, caderi de corpuri, alunecari de teren si explozii, inundatii si cutremure, vandalism, greve, revolte, dar si fenomene neprietenoase ale naturii, precum furtuni, vijelii sau avalanse de zapada. Investiti inteligent in siguranta dumneavoastra si a familiei, cu asigurarea de locuinte online, de la RCAoriunde.ro.

Obține și alte Oferte de asigurări noi iti stăm la dispoziție!

Nu gasesti raspunsul?
Scrie-ne oricând doreşti pe e-mail asigurari@rcaoriunde.ro sau ne poţi contacta telefonic de luni până sâmbătă 09:00 – 21:00 sau duminica la numarul 0722506406 şi te ajutăm cu drag!

 

Prin RCAOriunde.ro poți compara tarife de la mai mulți Asigurători și poți comanda asigurări ieftine de pe laptop, desktop sau telefon. Tarifele sunt obținute direct de la societățile de asigurare, la care NU se percepe comision.

Despre noi

Suntem o societate de intermediere in asigurari, infiinta in anul 2017 si autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RBK 589/2009. S.C. CLAU AND CRIS ASIG S.R.L este operator de date cu caracter personal nr.25099

TOP